Techone

Samen Sterk
tegen Abuse

Techone bestaat uit een groep communicatie-, managed IT- en beveiligingsondernemingen die bij elkaar passen, gepassioneerd zijn over wat we doen en actief samenwerken om de beste klantenervaring te kunnen realiseren.

Wij geloven dat schaalgrootte de sleutel tot succes is in de huidige communicatie-, managed IT- en beveiligingsmarkt door de toenemende complexiteit in aanbod van producten, diensten en technologieën.

Door als groep actief samen te werken, maar tegelijkertijd aandacht te besteden aan de lokale en persoonlijke benadering van onze klanten, geloven wij dat we kleine en middelgrote Nederlandse ondernemingen zo goed mogelijk kunnen bedienen.

Techone moedigt haar bedrijven aan om kennis, ervaring en technologie uit te wisselen om zo samen verder te kunnen groeien. Bovendien ondersteunen wij onze bedrijven op het gebied van productontwikkeling, overhead (o.a. HR en finance) en techniek. Bovenal creëren we een werkomgeving waarin onze medewerkers graag willen werken en waarin zij de mogelijkheid hebben om hun volledige potentieel te kunnen benutten.

De kernwaarden van Techone zijn:

Ondernemend   Integer   Pragmatisch

Certificaat gehaald op:
24 november 2022

Herzieningsdatum:
24 november 2023